Despre noi

AC INSTALL este o societate ce a luat nastere din nevoia Romaniei de a oferi consumatorilor o apa de o calitate cat mai inalta. Ideea demararii acestei activitati a survenit dupa o analiza facuta pietei noastre de apa, comparativ cu cea a altor state. Din pacate, la capitolul apa pura tara noastra are de suferit. Acest lucru se va schimba probabil in viitorul apopiat, datorita tehnologiilor de ultima generatie dar si din nevoia de a consuma o apa cat mai putin daunatoare organismului.

AC INSTALL ofera solutii pentru filtrarea apei rezultata din procesele tehnologice industriale, filtrand aceasta apa conform legilor Romaniei pentru ca aceasta apa sa poata fi devarsata in conditii optime sau folosita pentru irigare.
Firma noastra vine atat in sprijinul celor carora doresc sa isi asigure in locuintele lor o apa cat mai pura cat si in al acelor societati care au nevoie de apa pura. Totodata oferim solutii si in cazul acelor consumatori giganti, care au pierderi uriase de apa, punandu-le la dispozitie sisteme ingenioase de reciclare a apei.

AC INSTALL este o firma specializata si autorizata pentru a lucra in domeniul apei si a efectua orice operatiuni legate de aceasta: dedurizare, filtrare (cu filtre de 1,2 sau 3 straturi), potabilizare, reciclare, osmoza inversa, microfiltrare, ultrafiltrare, nanofiltrare, filtrare cu ultra-violete, clorinare, echipamente de tratare prin membrane, demineralizatoare, sisteme de filtrare Homespring, etc.